Mobility & Geriatrics

Trovet Mobility & Geriatrics je hrana za pse koja osigurava zdrave i pokretne zglobove u odraslih i starih pasa. Ova hrana bogata je sastojcima (nutraceuticima) koji pomažu obnavljanje hrskavice i smanjuju upalne reakcije zgloba.

 

mg

 

 

 

 

 

 

 

 

Pakiranje: 2,5 kg, 12,5 kg

 

OSTEOARTRITIS

Osteoartritis je bolest zgloba koja pogađa više od 90% pasa starijih od 5 godina. Osteoartritis je bolest matriksa od kojeg je hrskavica formirana (sam matriks uništen). Posljedica uništavanja matriksa je upalni proces koji pridonosi još većoj degradaciji hrskavice.

Osteoartritis je neizlječiv i terapija se bazira na otklanjanju boli i smanjenju upalnog procesa. Uobičajena je terapija smanjivanje boli (nesteroidnim protuupalnim lijekovima). Uporaba nutraceutika dobra je alternativa. Nutraceutici su sastojci koji imaju pozitivan učinak na pokretljivost zglobova.

 

 

AKTIVNI SASTOJCI

Nutraceutici koji su satavni dio ove hrane djeluju na nekoliko načina: poboljšavaju kvalitetu zgloba aktivno se ugrađuući u hrskavicu, smanjuju upalu, reduciraju tjelesnu težinu i time smanjuju pritisak na zglob.

Komentari su onemogućeni