KONTAKT

adresa Adresa:
Heinzelova 68
10000 Zagreb
Hrvatska
e-mail E-pošta:
info@vs-grada-zagreba.hr
telefon Telefon:
Uprava : 01 / 6040 149
Ambulantna služba : 01/ 6040 186
fax Telefaks:
01 / 7788 962
info Veterinarska stanica grada Zagreba d.o.o., s iskustvom od preko 50 godina i sa 30 zaposlenih doktora veterinarske medicine, nudi sve usluge s područja liječenja, dijagnostike, operativnih zahvata, rendgen, ultrazvuk te sva ostala suvremena pomagala u pružanju pomoći za Vaše kućne ljubimce.

Kontakt :

  • e-mail: tajnica@vs-grada-zagreba.hr
  • adresa: Heinzelova 68, 10000 Zagreb

Izjava o zaštiti osobnih podataka Veterinarska stanica grada Zagreba d.o.o.

Veterinarska stanica grada Zagreba d.o.o. je Izjavom o zaštiti osobnih podataka odredila načela i uvjete obrade osobnih podataka pojedinaca koji su korisnici njenih usluga, načine na koji se podatci obrađuju, u koje se svrhe koriste osobni podatci, koja su prava pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i načine na koje se ta prava mogu ostvariti.

Veterinarska stanica obrađuje osobne podatke pojedinaca, odnosno korisnika usluga poštujući sve relevantne propise te primjenjujući načela i uvjete obrade osobnih podataka utvrđene Uredbom. Veterinarska stanica prikuplja i obrađuje podatke na način kojim se osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnoga gubitka, uništenja ili oštećenja primjenom odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera.

GDPR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari su onemogućeni