BIOGANCE – SPECIFIČNI ŠAMPONI ZA VAŠE KUĆNE LJUBIMCE

dur

 

WIRE COAT SHAMPOO

Šampon za oštrodlake pse s ekstraktom limete i kadulje, dubinski čisti jača i tonificira dlaku. Za foxterijere, Škotske terijere, Šnaucere, Erdale, Irske te West higland terijere… pogodno i za štence.

 

 

 

long2

LONG COAT SHAMPOO
Šampon s jojobom i avokadovim uljem za intenzivnu hranidbu i optimalno otpetljavanje, duge dlake. Nježno čisti i njeguje.
Koža ostaje sjajna, svilena jednostavna za održavanje. Šampon je siguran za dugodlake mačke i štence dugodlakih pasmina.

 

odeur

 

ODOR CONTROL SHAMPOO
Šampon formuliran za neutralizaciju mirisa u pasa s estraktom ružmarina i bora, dubinski čisti i neutralizira nugodne mirise. Pogodan i za štence.

 

 

nutri-repair

 

NUTRI REPAIR SHAMPOO

Šampon s ekstraktom čička i avokada, hrani smiruje i obnavlja. Dubinski hidratizira i obnavlja oštečenu i suhu dlaku, smanjuje svrbež. Rezultat je vitalna dlaka intenzivnog sjaja. Pogodan je i za štence.

 

 

 

sh-chiot-249x300

 

MY PUPPY SHAMPOO

Šampon bogat ekstraktom hmelja i kamilice posebno nježno čisti. S izbalansiranim ph njeguje dubinski nježnu kožu štenaca. Rezultat meka i nježna koža.
sh-chat

 

MY CAT SHAMPOO

Šampon s ekstraktom breze i arganovim uljem hrani obnavlja i štiti kožu i dlaku, bogat esencijalnim masnim kiselinama, omega 6, vit A i vit E. Dubinski hidratizira i štiti od
Vanjskih utjecaja. Rezultat koža i dlaka nježna i meka pogodno i za mačiće.

Odgovori